Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Autovakantie

Veel Nederlandse vakantiegangers kiezen voor een autovakantie naar Frankrijk. De rit naar Frankrijk is relatief kort in vergelijking met andere Zuid-Europese zonbestemmingen en daarbij zijn de Franse wegen erg goed begaanbaar. Het is enigszins afhankelijk van de precieze plek in Frankrijk waar je verblijft, hoelang de autorit naar Frankrijk duurt. Een vakantiebestemming in Noord-Frankrijk kan al snel een dag minder rijden zijn dan bestemmingen in Zuid-Frankrijk! Een nadeel aan een autovakantie naar Frankrijk zijn de hoge kosten die je moet betalen voor het gebruik van de Franse tolwegen.

CarDelMar huurauto's - Wereldwijd · Makkelijk · Goedkoop

Een autovakantie in Frankrijk organiseren

Het voordeel aan een autovakantie naar Frankrijk is dat je overal kunt komen met de auto, in tegenstelling tot een reis per vliegtuig, trein of bus. Bij het maken van plannen voor je autovakantie naar Frankrijk heb je de keuze uit een overnachting op een camping in Frankrijk of een overnachting in een van de vele hotels. Een camping in Frankrijk is vaak goedkoper en biedt meer mogelijkheden in sommige gevallen. Denk hierbij aan een zwembad, een animatieprogramma, mogelijkheden om te sporten, enzovoorts. Daarentegen biedt een Frans hotel vaak meer luxe.

Houd bij het boeken van een autovakantie naar Frankrijk rekening met de drukte aan de Franse kust. Vaak zijn de campings in dit deel van Frankrijk al vroeg in het jaar volgeboekt voor het hoofdseizoen. Door je vakantie tijdig te boeken voorkom je dat je straks geen plek hebt op je favoriete camping in Frankrijk!

♥ TIP: In Frankrijk is er vaak een tekort aan brandstof. Lees hier onze tips om te voorkomen dat je met jouw voertuig stil komt te staan.

Header foto bij: Pexels
CarDelMar huurauto's - Wereldwijd · Makkelijk · Goedkoop