Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Aquamotion

Voor een dagje waterpret ben je in Aquamotion op de juiste plek! Dit waterpark is gelegen in Courchevel, een prachtig skiplaatsje. Voorafgaand aan je bezoek aan Aquamotion kan het meer dan de moeite waard zijn om door het plaatsje te struinen. Daarbij biedt Courchevel voldoende mogelijkheden om de dag af te sluiten met een lekker Frans hapje en drankje op een van de terrassen hier. Het leuke aan het waterpark is dat het voor iedereen wat te bieden heeft! Je kunt hier terecht voor het beoefenen van verschillende watersporten, voor de nodige ontspanning tijdens je vakantie, enzovoorts. Niet voor niets is Aquamotion al jaren een zeer geliefde attractie onder toeristen.

Dagactie cheap.nl

Mogelijkheden van Aquamotion

Zoals reeds beschreven biedt Aquamotion mogelijkheden voor jong en oud. Het waterpark biedt verschillende watersporten aan, waarvan indoor surfen wellicht de meest aantrekkelijke is. Welke jongen droomt er niet van om te leren surfen? Op de volle Franse stranden wordt deze mogelijkheid vaak niet geboden, waardoor het waterpark een goede uitkomst voor je zoon of dochter biedt. Ook aquaboxing en aquabike zijn twee populaire sporten die je hier kunt beoefenen! Sport je liever op het droge? Kies dan voor de klimmuur binnen het pand van Aquamotion, of ga fitnessen in de sportschool.

Mocht je voor de ontspanning naar het waterpark komen, dan kun je voor de spa’s en beautymogelijkheden kiezen. Kom heerlijk tot rust in het bubbelende water van de verschillende spa’s die Aquamotion je biedt, geniet van een massage, of ga voor een van de andere beautybehandelingen om je lichaam even volledig tot rust te laten komen. Een derde mogelijkheid die Aquamotion je biedt is een zwembad. Net als de andere mogelijkheden binnen Aquamotion is ook het zwembad geschikt voor jong en oud.

Dineren bij Aquamotion

Nadat je een lange dag gesport of ontspannen hebt, is er niets fijner dan lekker een hapje te eten om de dag op een leuke manier af te sluiten. Eerder beschreven we al dat Courchevel verschillende restaurantjes biedt om een vorkje te prikken. Blijf je liever in de buurt van Aquamotion? Dat kan ook! Binnen het gebouw van het waterpark  vind je een luxe restaurant, waar verschillende heerlijke Franse gerechten geserveerd worden. Om verzekerd te zijn van een plekje, kan het verstandig zijn om aan het begin van de dag een plek te reserveren.

♥ TIP: houd er rekening mee dat een dagje Aquamotion relatief hoge kosten met zich meebrengt. Op de website van Aquamotion vind je de kosten voor de verschillende activiteiten die worden aangeboden.

Header foto bij:  Adrianna Calvo/Pexels