Busreizen naar Frankrijk

Wil je volledig ontspannen op je vakantiebestemming in Frankrijk aankomen? Wellicht biedt een van de busreizen naar Frankrijk de uitkomst! Er worden vanuit Nederlandse reisorganisaties verschillende busreizen naar Frankrijk georganiseerd. De busreizen naar Parijs zijn hierbij het populairst, evenals een busreis naar Disneyland Parijs. Ook busreizen naar de Côte d’Azur en Normandië trekken jaarlijks honderden toeristen, die de bus boven een trip per auto verkiezen. Niet alleen is een busreis relaxter voor veel mensen, ook zit je met een busreis niet met het betalen van tol op de Franse tolwegen.

Busreizen naar Franse zonbestemmingen

Het merendeel van de Franse busreizen gaat naar zonbestemmingen in Noord- en Midden-Frankrijk. Mensen die naar Zuid-Frankrijk willen zullen sneller voor een reis per trein kiezen, omdat dit sneller en comfortabeler is. Bij sommige reisorganisaties wordt de busreis gecombineerd met een vooraf bepaald verblijf op de eindbestemming. In andere gevallen dien je het verblijf in Frankrijk zelf te regelen. Het voordeel aan een busreis zonder verblijf kan zijn dat je binnen Frankrijk met de trein verder kunt reizen, zonder vast te zitten aan een hotel of camping.

Ook in de winter worden busreizen naar Frankrijk georganiseerd. Het gaat hierbij om wintersportvakanties naar de Franse Pyreneeën en Alpen.