Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Jongerenvakantie Frankrijk

Jongerenvakantie Frankrijk

Frankrijk is een erg populair vakantieland. Het land is niet alleen in trek bij ouderen, maar ook erg geliefd bij de jongerengeneratie. Frankrijk heeft jongeren heel wat feestjes en actieve bezienswaardigheden te bieden.
Meteen het grootste voordeel? Het is er meestal lekker zonnig, er liggen prachtige stranden en je kunt er heel wat beleven.

Dagactie cheap.nl

Feesten in Frankrijk

Veel jongeren denken bij Frankrijk niet meteen aan hippe feesten en discotheken die open zijn tot de late uurtjes. Toch zijn ook deze plekken in Frankrijk voor jongeren te vinden. Er zijn zelfs uitgaansgelegenheden te vinden die direct gelegen zijn aan het strand. Of wat dacht je van een feestje op het strand?

Lloret de Mar van Frankrijk

Wil je naar het Lloret de Mar van Frankrijk? Dan moet je Argelès sur Mer zijn. De badplaats ligt aan de voet van de Pyreneëen en heeft deze naam niet voor niks gekregen. Er zijn in deze badplaats namelijk zeer veel kroegen en discotheken te vinden. De twee bekendste discotheken van deze plek zijn Le Playa Club en Kiss. Deze clubs zijn in het hoogseizoen dagelijks van middernacht tot 5 uur ’s nachts geopend. Overdag is het mogelijk om heerlijk aan het strand te liggen. Wil je toch wat meer actie in jouw vakantie? Ga dan lekker raften of bergbeklimmen.

Mimizan

Veel jongeren zijn gek op surfen, het plaatsje Mimizan is een plek dat uitermate geschikt is om te surfen. Veel jongeren die op deze plekken komen zijn hier voor een surfvakantie. Deze mooie gezamenlijke passie merk je ook in de fantastische sfeer die er hangt op het strand. Wil je tijdens je jongerenvakantie in Mimizan toch lekker stappen? De stad heeft verschillende toffe discotheken, die de hele nacht geopend zijn. De bekendste discotheek is Le Bar Américain.

Lacanau-Océan

Wil je naar het Californië van Frankrijk? Dan moet je naar Lacanau-Océan. Deze plek heeft uitgestrekte zandstranden met prachtige golfen en is dus uitermate geschikt om heerlijk te surfen. In deze plaats zijn veel campings te vinden, die erg populair zijn onder jongeren. Een prachtige plek dus om jouw jongerenvakantie in Frankrijk door te brengen. Ook deze stad heeft voldoende feestjes en activiteiten te bieden om je vakantie tot een groot succes te maken.

 

Naturistische jongerenvakantie

Ben je gek op feestjes, leuke activiteiten en dol op vakantie? Maar wil je jouw vakanties graag naakt in Frankrijk doorbrengen? De NFN-Jongerenreis is dan helemaal iets voor jou. Elk jaar trekt er een grote groep aan jongeren met de NFN naar een naturistencamping in Frankrijk. Elke drie jaar is dit een andere camping en de naturistische jongerenvakantie zal voor het grootste gedeelte door de jongeren zelf worden georganiseerd. De groep is altijd tussen de 16 en 26 jaar oud.  Wil je meer informatie over naaktrecreatie in Frankrijk? Klik hier.

 

Header foto bij: Jens Johnsson/Pexels

 

Ook leuk om te lezen:

Kindervakantie Frankrijk Frankrijk is een populair vakantieland onder gezinnen. Het land is één van de populairste vakantielanden voor een echte fijne familievakantie. De p...
Zwemmen in Frankrijk Veel mensen gaan naar Frankrijk op vakantie om heerlijk te kunnen genieten van de zon. Naast het genieten van de zon stellen veel mensen het erg op...
Vliegen naar Frankrijk Voor een vakantie in Frankrijk kun je per auto, trein, bus en vliegtuig naar dit vakantieland reizen. Veel toeristen kiezen voor het vervoer per vl...
Top 10 stranden in Frankrijk Ieder jaar trekken duizenden Nederlanders naar de Franse kust, om hier te kunnen genieten van hun vakantie, het mooie weer en de strakke zandstrand...