Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Kindervakantie Frankrijk

Frankrijk is een populair vakantieland onder gezinnen. Het land is één van de populairste vakantielanden voor een echte fijne familievakantie. De populariteit van Frankrijk onder gezinnen komt doordat er in Frankrijk voor kinderen en ouders veel te beleven valt. Frankrijk is geschikt om met baby’s, peuters, kleuters of tieners je ideale vakantie door te brengen.

Dagactie cheap.nl

Kindervakantie activiteiten in Frankrijk

Lekker genieten van de zon, de zee en het strand. In Frankrijk kun je heerlijk genieten samen met je kinderen aan de Atlantische kust of aan de Middellandse Zee. Dit in combinatie met sportieve activiteiten of een bezoek aan culturele bezienswaardigheden, in Frankrijk beleef je het allemaal.

Ook voor pretparkfans is voldoende te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het populairste pretpark van het land, DisneyLand Parijs. Een ander pretpark dat je als pretpark fan echt niet mag missen is Futuroscope in Poitiers. Dit is een themapark over cinematografie, futuristische audio-visuele technieken en multimedia. Het land heeft nog een groot aantal andere leuke pretparken.

♥ TIP: Bekijk hier het aanbod pretparken in Frankrijk, klik hier.

Verblijf met kinderen in Frankrijk

In Frankrijk is het mogelijk om samen met je kinderen te verblijven in één van de vele vakantieparken die het land rijk is. De parken zijn vaak voorzien van prachtige zwembaden en speeltuinen. Ga je liever met de tent of met de caravan op pad? Er zijn veel verschillende soorten campings te vinden in Frankrijk. Zo kun je samen met je gezin verblijven op een camping dicht bij zee, in de bergen of in het bos. Ook heeft Frankrijk veel mogelijkheden voor een naturistische vakantie met het gezin.

Wil je niet in een tent zitten of genieten van net even meer luxe dan op een normale camping? Kies dan voor een verblijf op een glamping in Frankrijk.

♥ TIP: Wist je dat ook Center Parcs vakantieparken heeft in Frankrijk? Klik hier voor meer informatie.

Header foto bij: Trinity Kubassek/Pexels