Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Disneyland Parijs

Wanneer je een bezoek aan Parijs brengt, zou je ervoor kunnen kiezen om door te reizen naar Disneyland Parijs. Dit populaire pretpark ligt iets buiten de Franse hoofdstad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of per auto. Vanuit Parijs gaan namelijk meerdere treinen richting Disneyland Parijs, wat een eigen station heeft. In Disneyland Parijs vind je alles van Disney: stripfiguren, spannende en ontspannende attracties, tal van verschillende restaurantjes en natuurlijk het grote, kenmerkende kasteel van Disneyland Parijs. Disneyland Parijs is het enige Disneyland-park van Europa, waar jaarlijks duizenden toeristen een bezoek aan brengen.

Dagactie cheap.nl

Tickets voor Disneyland Parijs

Een bezoek aan Disneyland Parijs kun je het beste over minimaal twee dagen verspreiden, omdat er twee parken worden aangeboden. Het klassieke park bevat de rustigere, traditionele attracties en aan het einde van iedere dag een optocht. In het nieuwe park zijn juist de spannendere achtbanen te vinden. Door het formaat van beide parken kun je minimaal een dag aan een park besteden! Let wel, per park moet je een los toegangsticket kopen. Er worden ook tickets voor beide parken aangeboden, waarbij je een beperkte korting op de toegangsprijs krijgt.

♥ TIP: Combineer een bezoek aan Disneyland Parijs met een stedentrip in Parijs! Dit is voornamelijk interessant als je in Parijs zelf overnacht. Meer weten over een stedentrip in Parijs? Klik hier.

Overnachten bij Disneyland Parijs

Om voldoende tijd te hebben om beide parken te kunnen bezoeken, kun je overnachten bij Disneyland Parijs. Er zijn naast het pretpark een aantal hotels gebouwd, die net als het park zelf in het teken van Disney-figuren staan. Houd er rekening mee dat de hotels bij en in het parkniet goedkoop zijn. Een goedkopere oplossing is het overnachten in een hotel vlakbij Parijs, waarbij je met het openbaar vervoer tussen je hotel en het park pendelt. Deze oplossing kan je in sommige gevallen enkele honderden euro's schelen.

Header foto bij: Magda Ehlers/Pexels