Villages Nature Paris, genieten bij Disneyland Parijs!

28dec - door Frankrijkwijzer - 0 - Over Verblijf Frankrijk

Wanneer je een bezoek aan Parijs brengt, mag ook een bezoek aan Disneyland Parijs niet ontbreken in je programma. Disneyland Parijs is niet alleen leuk voor kinderen van tien tot zestien jaar oud, ook tieners en twintigers zullen zich hier prima vermaken. Het bekende Franse pretpark biedt een grote diversiteit aan achtbanen, wildwaterbanen, sprookjes en eetgelegenheden. Voor ieder wat wils! Een bezoek aan Disneyland Parijs wordt nog leuker, als je overnacht bij Villages Nature Paris. Dit vakantiepark behoort tot de parken van Center Parcs en biedt ruime accommodaties.

Overnachten bij Villages Nature Paris

Bij Villages Nature Paris vind je grote accommodaties, die plek bieden aan groepen van maximaal 12 personen. Ideaal als je met de hele familie naar Disneyland Parijs wilt en een comfortabele accommodatie zoekt. Niet alleen ligt Villages Nature Paris in de buurt van de ingang van beide Disney-parken, ook op dit vakantiepark is voldoende te beleven. Denk bijvoorbeeld aan het grote zwembad wat je hier vindt. Het zwembad heeft verschillende glijbanen en een groot buitenbad met een temperatuur van 30 graden Celsius. In de avond eet je bij een van de sfeervolle eetgelegenheden aan de boulevard, bezoek je het avonturenbos, of ga je naar een heuse boerderij op het park.

Accommodaties op het vakantiepark

Villages Nature Paris biedt accommodaties in verschillende formaten aan. Iedere accommodatie is voorzien van een televisie, een ruime keuken met vaatwasser en comfortabele bedden. Doordat je zelf kunt koken, wordt je niet verplicht om ergens uiteten te gaan. Dit is een van de nadelen aan de hotels die je rondom Disneyland Parijs vindt. Overigens worden er op het vakantiepark zelf voldoende eetmogelijkheden geboden als je een keer geen zin hebt om te koken.

Het is raadzaam om je accommodatie ruim voor je vertrek naar Parijs te boeken! Zo weet je zeker dat er plek voor je is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *