Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Glamping

Glamping in Frankrijk, ofwel glamorous camping, is een trend die in de afgelopen jaren sterk is opgekomen. Onder een glamorous camping verstaan we een camping, die net iets meer te bieden heeft dan de standaardcamping! Je verblijft hier in een luxe, ingerichte tent of stacaravan. Op deze manier kun je de luxe van een hotel combineren met het vrije wat een camping je te bieden heeft. Overigens bestaat een glamorous camping vaak niet alleen uit dergelijke luxe tenten en stacaravans. Je vindt hier ook mensen die op een traditionele manier kamperen.

ALLCAMPS-Luxe kampeervakanties

Voordelen van een luxe camping in Zuid-Frankrijk

Het fijne aan een luxe camping in Zuid-Frankrijk is dat je vaak veel minder spullen mee hoeft te nemen. Zo hoef je niet met je caravan naar Zuid-Frankrijk af te rijden en hoef je geen skibox op de auto voor je luchtbed. Zeker wanneer je voor een of twee weken naar Zuid-Frankrijk afreist is dit een fijn idee! De inhoud van de ingerichte tenten en stacaravans kan per aanbieder verschillen. Bij de een heb je bijvoorbeeld geen eigen douche en toilet, terwijl een andere partij dit wel aanbiedt. Een ander voordeel aan een luxe camping in Zuid-Frankrijk is dat hier vaak voldoende vormen van vermaak worden geboden voor je kinderen. Zo hoeven zij zich niet te vervelen tijdens de vakantie!

Glamping in Frankrijk direct aan zee

Wanneer je voor glamping in Frankrijk kiest, is het raadzaam om ruim voor vertrek een accommodatie te reserveren. Zeker voor het hoofdseizoen zijn deze ingerichte tenten en stacaravans vaak al ruim voor de zomermaanden volgeboekt. Dit geldt in het bijzonder voor glamping in Frankrijk direct aan zee. Niet alleen een plek vinden voor glamping aan zee in Frankrijk kan lastig zijn, ook een normale staplaats is hier doorgaans nauwelijks meer te krijgen in het hoofdseizoen. Door voor glamping aan zee te kiezen, heb je voldoende mogelijkheden om met je kinderen op pad te gaan, een lekker kleurtje te krijgen, enzovoorts.

Header foto bij: Pexels